MANAGEMENT
„Etykieta przy stole”, czyli…poproszę o dokładkę… zdrowego rozsądku
O tym, że bywać trzeba chcieć, pisałam we wrześniowym numerze Transport Managera. I to od chęci, a tak naprawdę uświadomienia sobie, po co idziemy na przyjęcie, wszystko się zaczyna. Jak już w pełni świadomi swoich celów biznesowych, tego, z kim chcemy porozmawiać, kogo poznać, ruszamy na salony. Dobrze byłoby jeszcze umieć z pełną gracją się po nich poruszać, a przynajmniej nie dać się onieśmielić nieznajomością pewnych zasad. Bo choć bywać trzeba chcieć, to bywać trzeba też umieć. I oto z pomocą przychodzę ja, z garścią podpowiedzi, które szczególnie w okresie noworocznych spotkań biznesowych przydadzą się podczas każdego służbowego przyjęcia.
Data publikacji: 15.03.2024
Data aktualizacji: 16.03.2024
Podziel się:

Ten artykuł jest dostępny tylko dla użytkowników z wykupioną prenumeratą.
Jesteś już subskrybentem? Zaloguj się
Wykup prenumeratę, aby kontynuować czytanie
Prenumeruj
Zobacz również